Ενθουσιασμός στους φιλάθλους του Απόλλωνα για το Περιστέρι Uncategorized

Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών μετά την νίκη  επί του ΚΑΟΔ στην Δράμα.

Ολοι περιμένουν πως και πώς το παιχνίδι της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου (τζάμπολ στις 5 μ.μ.) με το Περιστέρι για να χειροκροτήσουν τους “μελανόλευκους”, να γεμίσουν το γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα σε μια ακόμη νίκη, με την οποία ο Απόλλων θα ξεφύγει οριστικά από την ουρά και θα παραμείνει σε τροχιά πλέι-οφ.

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι για κάθε βαλάντιο και από χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία. Κοστίζουν 15, 13 και 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν εισιτήρια για τους φοιτητές και τους μαθητές, τα οποία κοστίζουν 7 ευρώ, αλλά αυτά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της φοιτητικής-μαθητικής τους ταυτότητας.

Τα εισιτήρια προπωλούνται από το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα στην Περιβόλα, το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης, Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου, το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ “Νίκος Αλεξόπουλος” Αλ. Υψηλάντου 208 – 210, το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα “TEMPOSPORT”(Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).