Ποιος είδε τους Αγγελόπουλους και δεν τους φοβήθηκε ! Uncategorized

Πρωτοφανή επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξαπέλυσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν μετά την λήξη του χαμένου για τον Ολυμπιακό, τελικό του Κυπέλλου!  Έκαναν πολλές και σοβαρές καταγγελίες, ενώ διευκρίνισαν πως είχαν σκοπό να τα πουν ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα!

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού είχαν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία, την οποία χαρακτήριζαν εχθρική για την ομάδα τους και την απέδιδαν στις απειλές Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του ματς της περασμένης Δευτέρας (4/2) στο ΣΕΦ .

Τελικά μετά από απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βγήκαν στο παρκέ και ίσως αυτό στοιχίσει σε χρηματικό πρόστιμο ! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και ένσταση για κακές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, καθώς επικαλούνται τον τραυματισμό του Χάινς από φωτοβολίδα στο ζέσταμα!

«Φοβηθήκατε να σφυρίξετε μετά από τις απειλές που ακούσατε», έλεγαν στους διαιτητές τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού ενώ έκαναν ένσταση για τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς .

Οι άνθρωποι της ΕΟΚ είπαν στους Αγγελόπουλους ότι «υποβαθμίζετε τον θεσμό μ’ αυτήν σας τη στάση» για να πάρουν την «πληρωμένη» απάντηση των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ που υποστήριξαν πως: «εσείς υποβαθμίζετε τον θεσμό με τον τρόπο που λειτουργείτε» κι απάντησαν ότι η απόφαση της αποχής ήταν καθαρά απόφαση των παικτών, την οποία στήριξαν και οι ίδιοι.