Θρίλερ οι διαπραγματεύσεις του Φώτση με την Αρμάνι Μιλάνο – Τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό Uncategorized

Μέσα σε ελάχιστες ώρες τα δεδομένα άρχισαν να διαφοροποιούνται για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό.

Κανείς μπορούσε να εξηγήσει τη μεταστροφή των ανθρώπων της Αρμάνι οι οποίοι- σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ- ήθελαν να αποδεσμεύσουν τον Φώτση κατόπιν απαίτησης του προπονητή, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Από χθες το πρωί οι Ιταλοί άρχισαν να… πουλάνε τρέλα και να τονίζουν (μέσω επίσημης θέσης διοικητικών στελεχών) ότι ο Φώτσης δεν παραχωρείται, καθώς θέλουν να εξαντλήσουν το χρονικό περιθώριο που έχουν για τη μία αλλαγή που τους απομένει μέχρι τα πλέι οφ.

Ο λόγος είναι  ότι η Αρμάνι προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να πάρει περισσότερα χρήματα από την ελληνική ομάδα ώστε να αποδεσμεύσει τον Φώτση.  Ο  Παναθηναϊκός στην πρώτη απόπειρα (τον Ιούλιο) είχε προσφέρει 250 χιλιάδες ευρώ, στη δεύτερη (τον Αύγουστο) 500 χιλιάδες ευρώ και οι Ιταλοί είχαν αρνηθεί!

Ο Φώτσης πιέζει από την πλευρά του την Αρμάνι,αφού δεν τον υπολογίζει πλέον.

Ο ίδιος ο Ελληνας φόργουορντ έχει ήδη πληρωθεί τις 700 χιλιάδες από το 1,1 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του. Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να καλύψει το υπόλοιπο (400 χιλιάδες) στον αθλητή, αλλά όχι να δώσει χρήματα στην Αρμάνι οι οποία  θέλει να βγάλει παραπάνω από τις 400 χιλιάδες που θα “γλιτώσει” από τη φυγή του Φώτση!