Δημοσιογράφος του BBC βρέθηκε απαγχονισμένη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Κόσμος

bbc4708

Κάμερες ασφαλείας, από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, δείχνουν τις τελευταίες στιγμές πριν την βρουν απαγχονισμένη, της πρώην δημοσιογράφο του BBC Τζάκι Σάτον.

Το βίντεο, που δημοσίευσαν τουρκικά ΜΜΕ και η Daily Mail, δείχνει την 50χρονη Σάτον να προχωρά εντός του αεροδρομίου λίγο πριν τον θάνατό της. Φορά τζιν, μπλε μπουφάν και αθλητικά παπούτσια, ενώ κουβαλά ένα κόκκινο σακίδιο πλάτης και μια μικρότερη χειραποσκευή.

bbc4_1

Από κάποια στιγμή του βίντεο και μετά κουβαλά μια ακόμη τσάντα. Δεν δείχνει να βιάζεται καθόλου. Κάνει κανονικά έλεγχο στο διαβατήριό της και προχωρά στους διαδρόμους του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

bbc3_3

bbc1_4

Λίγη ώρα αργότερα, ανακαλύφθηκε απαγχονισμένη στις τουαλέτες του «Κεμάλ Ατατούρκ». Σύμφωνα με την εκδοχή των αρχών αυτοκτόνησε, απογοητευμένη επειδή έχασε την πτήση προς το Ερμπίλ του Ιράκ και έπρεπε να βγάλει νέο εισιτήριο. Μια θεωρία που αμφισβητούν σφόδρα οι δικοί της άνθρωποι.

bbc2_3

Στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το τουρκικό site Haberler δείχνει το σώμα της γυναίκας να μεταφέρεται εκτός αεροδρομίου μέσα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα.