Παπαπέτρου: Καρδιά και θέληση κρίνουν τον νικητή Μπάσκετ

papapeptrou.medium

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τονίζει πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί συγκέντρωση στο 100% στην τακτική, αλλά επισημαίνει ότι η καρδιά, το πάθος και η θέληση θα κρίνουν τον νικητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Το ματς είναι ένα από αυτά που κρίνουν την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε και οι δύο και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι, στη διάρκεια του οποίου πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί στην προσπάθειά μας» δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών στη Real News, πριν προσθέσει:

«Ασφαλώς και παίζουν ρόλο η τακτική και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ντέρμπι, όμως απαιτείται και καρδιά, πάθος και θέληση για να είσαι στο τέλος εσύ ο νικητής, αυτός που θα ξεχωρίσει στο γήπεδο και θα κάνει τη διαφορά. Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει, να σταθεί δίπλα μας, όπως κάνει πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».