Παραπέμπουν τον Καλογερόπουλο για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο

kalog_0

Μπορεί η πλειοψηφία να είδε καλή την διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός με σωστές αποφάσεις, ωστόσο ο παρατηρητής Δημήτρης Κύρκος τον παραπέμπει.

Ο ρέφερι του ντέρμπι του Σαββάτου έδωσε πέναλτι στο χέρι του Μιλιβόγιεβιτς και τον απέβαλλε με 2η κίτρινη, ενώ απέβαλε και τον Μποτία για ανατροπή του Αραβίδη που έφευγε τετ α τετ, ενώ δεν έδωσε πέναλτι στο πρώτο 45λεπτο την ανατροπή του Ζουκουλίνι από τον Μαζουάκου και στον ΟΣΦΠ φωνάζουν ότι έπρεπε να επαναληφθεί το πέναλτι του Μπουονανότε επειδή παίκτες είχαν μπει πριν την εκτέλεση στην περιοχή.

Ωστόσο, ο παρατηρητής Δημήτρης Κύρκος όπως αναφέρει το sdna, παραπέμπει τον Καλογερόπουλο για το 50-50 στο ντέρμπι και όλα δείχνουν ότι τον πάνε για… πάγο.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τη Δευτέρα το βράδυ και επιβεβαιώνεται, ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού, έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον διαιτητή και τον παραπέμπει για τα σφυρίγματά του, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον β’ βοηθό, Αλέξανδρο Γρεβένη!