«Ρέκορντμαν» των διαρρήξεων ένας ανήλικος στο Ηράκλειο! Κρήτη

Αστυνομια

Τους τελευταίους τρεις μήνες είχε διαπράξει… 46 (!) μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του ο οποίος αναζητείται!

Μέρα παρά μέρα «άνοιγε» και ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης ένας ανήλικος διαρρήκτης που φιλοδοξούσε να γίνει… ρέκορντμαν στις κλοπές, αφού τους τελευταίους τρεις μήνες είχε διαπράξει… 46 (!) μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του ο οποίος αναζητείται!

Ο μικρός προσπάθησε να ξεφύγει από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους δυο Έλληνες. Δεν τα κατάφερε, όμως, και συνελήφθη όταν στο όχημα βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μια συσκευή τύπου laser. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε η πλούσια δράση του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Από τα 46 σπίτια στα οποία εισέβαλε από τον περασμένο Νοέμβριο μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, ο ανήλικος είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 150.000 ευρώ! Από αυτά, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δυο tablet, δυο φορτιστές ηλεκτρικών συσκευών και δυο κινητά, των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.