Έδεσε στην… πλάτη του πάνω από έξι κιλά ηρωίνης! Μακεδονία

ImageHandler (1)

Με οργανωμένη επιχείρηση, ο 31χρονος Έλληνας ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα

Από την Κατερίνη ακολουθούσαν οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών τα ίχνη ενός νεαρού για τον οποίο είχαν σαφείς ενδείξεις ότι εμπλέκεται στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων «σκληρών» ναρκωτικών στην περιοχή τους. Τελικά, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην Θεσσαλονίκη.

Με οργανωμένη επιχείρηση, ο 31χρονος Έλληνας ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι μετέφερε το παράνομο εμπόρευμά του… δεμένο στην πλάτη του και συνελήφθη! Συγκεκριμένα, είχε δέσει έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 109,4 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αφού εκεί έγινε η σύλληψή του και σε βάρος του απαγγέλθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να απολογηθεί. Το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του, εξετάζεται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές και οι συνεργάτες του.