Έξαλλος με την UEFA ο πρόεδρος της Άντερλεχτ Ποδόσφαιρο

dykus7ir

«Έβραζε» ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ, παρά την πρόκριση της Άντερλεχτ επί του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League.

Ο πρόεδρος της Άντερλεχτ εξέφρασε την οργή του για τη διαιτησία επιρρίπτοντας ευθύνες στην UEFA για τον ορισμό του άπειρου Άρνολντ Χάντερ και χαρακτήρισε μήνυμα προς την ευρωπαϊκή ομοσπονδία την αποχώρησή του από το γήπεδο πολύ πριν τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα άφησε υπόνοιες και για την ελληνική φιλοξενία, σχετικά με τη μετάβαση της Άντερλεχτ στο γήπεδο για τον αγώνα.

«Είμαι ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών μου, αλλά εξοργισμένος με τη διαιτησία. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Μετά το μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς, που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, είπα ‘αρκετά’ και έφυγα από το γήπεδο. Ήθελα να στείλω στην UEFA ένα μήνυμα πως αυτό που έγινε ήταν ανεπίτρεπτο. Επέστρεψα στο ξενοδοχείο και προσπάθησα να παρακολουθήσω τον αγώνα μέσω internet, ενώ πολλοί φίλοι με ενημέρωναν μέσα e-mail και μηνυμάτων», τόνισε.

«Πέρα από το παιχνίδι, έγιναν και κάποια άλλα ανεπίτρεπτα πράγματα. Πριν φύγουμε για το γήπεδο, σταμάτησαν το πούλμαν μας στο ξενοδοχείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο γίνεται στην Ελλάδα και δεν είμαστε η πρώτη ομάδα που περνά κάτι τέτοιο. Για ποδόσφαιρο δεν μιλάμε;», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.