Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία έξω από το σπίτι του Uncategorized

Αστυνομία

Θύμα απαγωγής έπεσε πασίγνωστος επιχειρηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απαγωγή συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Γέρακα, κοντά στο σπίτι του.

Οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και τον περίμεναν να επιστρέψει. Μόλις εκείνος έφτασε στο σημείο, οδηγώντας το αυτοκίνητο του μάρκας Mercedes -χωρίς να έχει κάποια συνοδεία- οι απαγωγείς του επιτέθηκαν. Εκείνος αντέδρασε και προσπάθησε να τους ξεφύγει, ωστόσο οι αδίστακτοι δράστες τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον έβαλαν στον πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο της απαγωγής βρέθηκαν κηλίδες αίματος και τα γυαλιά του θύματος.

Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. δεν δίνει το όνομα του επιχειρηματία καθώς φοβάται για τη ζωή του.

Δραματική εξέλιξη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής

Την παρέμβαση του εισαγγελέα αναμένεται να προκαλέσει η δημοσιοποίηση από Μέσα Ενημέρωσης του ονόματος του απαχθέντος επιχειρηματία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια του θύματος και τους προειδοποίησαν να μην ενημερώσουν την αστυνομία για την απαγωγή και να μην διαρρεύσει η υπόθεση στα Μέσα.

Μάλιστα τους προειδοποίησαν πως σε αυτήν την περίπτωση δεν θα τους ενδιέφεραν πλέον τα χρήματα και δεν θα διστάσουν να δολοφονήσουν τον άτυχο επιχειρηματία.